release datum: 28 oktober 2014

versie: 5.0

build: 43283

OpenIMS

  • In het zoekmachinescherm kan er nu ook voor worden gekozen louter document workflows te tonen die ook worden gebruikt in het DMS. Ook kan als zoekoptie een keuzelijst worden getoond.
  • OpenIMS ondersteunt datawarehousing oplossingen door alle document en workflow gerelateerde informatie (inclusief historie) incrementeel te exporteren naar een CSV bestand of MySQL database. Het datawarehouse kan vervolgens via een ETL tool of import van de database de gegevens uit OpenIMS opnemen.

 

OpenIMS CMS

  • De nieuwste versie van TinyMCE is beschikbaar als content editor in OpenIMS CMS. Hiermee kunnen websites gebaseerd op OpenIMS CMS worden onderhouden in de nieuwste versies van webbrowsers.

 

OpenIMS DMS

  • DMS folders kunnen een eigen kleur krijgen. Zo kan in één oogopslag bijvoorbeeld duidelijk worden gemaakt dat bepaalde folders wel of niet via een extranet beschikbaar worden gesteld.
  • In de foto album-module van het DMS kan de gebruiker snel door een set afbeeldingen navigeren. Op dezelfde eenvoudige wijze kan door een lijst met previews van PDF-documenten worden gebladerd. De module ondersteunt de nieuwe webbrowsers en functioneert ook op een iPad (inclusief swipe ondersteuning).

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief