release datum: 17 juli 2014

versie: 5.0

build: 42578

OpenIMS

  • Het OpenIMS platform is getest en gecontroleerd voor de ondersteuning van PHP 5.5.
  • OpenIMS ondersteunt het navigeren met de nieuwste versie van SugarCRM (7). Ook zijn er diverse voorzieningen toegevoegd om informatie tussen beide platformen uit te wisselen. Zo kunnen vanuit SugarCRM 7 direct documenten worden aangemaakt op basis van de OpenIMS assistent en kunnen vanuit het DMS direct gegevens (zoals naam, adres en woonplaats) worden opgehaald.

Open IMS DMS

  • Het DMS heeft nu standaard een archiefvoorziening. Worden dossiers, folderstructuren, metadata en documenten in het OpenIMS archief geplaatst, dan zijn die niet meer te bewerken. Functioneel beheerders of andere gebruikers met de juiste rechten kunnen gebruik maken van de archief zoekindexing en via de archief assistent een dossier in het archief plaatsen of er weer uit halen. Ook kunnen zij een vernietigingstermijn instellen. 
  • De DMS packages voor postverwerking en kwaliteitshandboeken zijn geschikt gemaakt voor FolowMe multifunctionals. De gegevens van de gebruikers van de printer/scanners worden via het registratiescherm eenvoudig in het DMS geladen. 
  • Door middel van barcodes is het met de vernieuwde packages mogelijk brieven en contracten na ondertekening automatisch van de juiste metadata te voorzien en op de juiste plaats op te slaan.
  • De standaard user interface van het DMS kan worden uitgebreid, bijvoorbeeld met 'document type' en 'datum creatie'.

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief